sâmbătă, 23 mai 2009

Secretul ....


... modifica'ti vocabularul :-) In loc de : 'Sunt istovit', spune : "Sunt relaxat(a), dupa o zi activa". In loc de : "De ce nu fac ceva in legatura cu asta", spune : "Stiu ce am sa fac". In loc de lamentarile in grup, incearca sa lauzi pe cineva (care merita) din grup. In loc de : "De ce eu, Doamne ?" , spune : "Pune'ma la incercare, Doamne". In loc de : "Lumea e o porcarie", spune : "Imi fac ordine in propria casa".
... in loc sa spun azi ... (dupa o zi tensionata) "sunt obosita ... nu ies cu prietenii" ... am sa strig in gura mare ;-) ... hai sa ne intalnim ... sa ne COLORAM prietenia :-)
... care e culoarea ta preferata ??? :-)

La tua rosa bianca ...( Max - grazie )

... questa rosa bianca ... che ti ama da tempo ... senza nemmeno saperlo ... questa rosa bianca che scappava ... per paura di essere colta ... forse perche inconsciamente aveva gia capito che tu saresti diventata importantissimo per Lui, per Lei, per Voi, ...
... questa rosa bianca ... cosi delicata ... cosi impaurita da tutto cio' che le sta accadendo ....
... questa rosa bianca ... che diventata bianca solo perche ha avuto fare con Te !!

marți, 19 mai 2009

... mai mult ... !?? cand se poate ;-)


... fa mai mult decat ti se cere si contribuie mai mult decat ti se solicita. Parcurge acel kilometru in plus. Aminteste-ti, castigatorii vad curcubeul in timpul furtunilor cu tunete si fulgere !
... traieste povestea unui baietel care a cumparat o perche noua de patine din banii lui, pentru a putea sa patineze pe iazul inghetat. Urmarindu'l in timp ce aluneca si cadea de fiecare data cand incerca sa se ridice, mama lui a alergat sa'l ajute, avertizandu'l : " hai sa renuntam la ele, inainte sa patesti ceva ! "
Baiatul a continuat sa lupte : "mami, nu le'am luat pentru a renunta - am cumparat patinele pentru ca sa invat sa patinez !"