duminică, 6 septembrie 2009

Lasa furia sa adanceasca relatia ...

... D. m-a evitat toata ziua. Era intr-una din starile lui denumite 'ah, Doamne, imi vine sa-mi plang de mila'. In sfarsit , a aceptat sa stam de vorba in biroul lui la ora 7,oo. Ma fulgera cu privirea ... ' Inteleg ca ti-ai prelungit vacanta ca sa te casatoresti si sa renunti la colaborarea noastra ' a tunat el. ' Cred ca nu esti in toate mintile Ellen'.
Scena care a urmat a fost scurta, zgomotoasa si incoerenta. I-am spus ce putea face cu proiectele lui, ca m-am saturat. I-am declarat ca sunt gata sa ma iau la bataie cu el chiar atunci si acolo :-), ca avea o inima de piatra si i-am sugerat sa-si cheme un prieten in ajutor.
______
D. ura scenele, violenta fizica sau amenintarea.
---------
' Pe cine ai sugera sa chem ?' a intrebat, fulgerele disparandu-i din privire.
' Pe Woollecott ! ' am strigat, si el a inceput sa rada ...

Era un ras minunat, care umplea camera, si il auzeam pentru prima oara. a racorit aerul ca o ploaie de vara. O ora mai tarziu luam masa impreuna la Tony ... si seara aceea a marcat inceputul cunoasterii noastre dincolo de masca purtata la serviciu / birou / sedinte si al unei prietenii tainice si din ce in ce mai profunde.

... e allora :-) ... sorridi ...


... se hai gli occhi guarda, osserva, perche la vita e un arcobaleno di colori ... se hai la bocca parla, fatti capire, perche la vita e un tema di infinite parole .... se hai le gambe cammina, corri, perche la vita e una lunga passaggiata ... :-) ... se ai un cuore ama perche nelle vita l'amore e la cosa piu bella ....
____
la delicatezza e in ognuno di noi ... basta saperla tirare fuori ;-)