vineri, 25 decembrie 2009

Ce frumos e ... Craciunul !


.... care a fost darul cel mai de pret sub bradul meu in acest an ?? intreaba un bun prieten :-)
hmmm ... nu e un obiect ... cum te asteptai ! e o scrisoare ... primita de la o fetita mica.
multumesc copil drag ! cu acordul tau ;-) asez randurile pe blog la mine.
citeste prietene !
*****
buna seara :  va multumim din suflet pentru cadou ... noi nu va putem oferi cadouri ... de atatea ori dumneavoastra ne ajutati si sunteti soarele care straluceste cand suntem tristi. Stiu de la mama ca va doriti o fetita, dumnezeu sa va implineasca dorinta pentru ca sunteti minunata, aveti un suflet bun (la cata grija ne purtati) sa stiti ca va consideram mama nostra. Mai sper ca distanta intre noi sa nu mai existe, Sa ne putem intalni macar de doua ori pe an, sa va putem vedea chipul ,sunteti ff fr... si o persoana la care tin fooarte mult, imi sunteti ff draga. Si mama va iubeste mult de tot, cand ne dati vesti sau vorbeste cu dumneavoastra se bucura ff mult. Atunci  cand nu ne-ati mai dat nici un semn cu totii eram tristi. Sa stiti ca va iubim mult. Pentru mine sunteti foarte importanta de fiecare data cand mama mea se simtea neputincioasa mereu ne ajutati. Va multumim si suntem constienti ca acum cu ajutorul dumneavoastra si al bunului Dumnezeu Bety e printre noi!
Sa ninga cu fericire peste tot si clopotei sa sune a speranta,miros de brad si bucurii sa poposeasca in casa dumneavoastra. Sarbatori fericite.
*******
inca un amanunt prietene :-)  mi'am sters lacrimile dupa ce am citit scrisoarea.
acum  ???  mai crezi ca o scrisoare de la un copil nu poate fi cel mai frumos cadou de sub bradul de Craciun ?
.........
Sarbatori frumoase incarcate cu emotii si multa dragoste :-) va doresc !

joi, 24 decembrie 2009

Buon NATALE :-))


... questo augurio, forse, ti arriva fra tanti, e potrebbe non essere fra quelli importanti :-)), ma tu lo ricevi per il mio desiderio, di donarti qualcosa, e farlo sul serio.
Prima di tutto desidero, chiederti perdono, per non essere stata un poco piu bono, per le mie carenze, e per la mia assenza, per averti fatto perdere un po'la pazienza.
In questo anno siamo stati, tutti un po'presi, vittime della crisi :-), ed un po' piu indifesi, ma l'unica cosa che non ci e mai mancata, e la nostra amicizia, sempre piu rafforzata.
*******
a TE che sei lontano ma vicino al mio cuore. a TE che mi dai 'tutto' senza bisogno di 'dare'. a TE che fai parte di me del mio respiro dei miei sospiri. a TE che esisti nella parte piu profonda di me ....
AUGURO UN SERENO NATALE , da passare con chi ami di piu :-))